Gravity Szaunaest

Szeretettel várjuk minden kedves szaunarajongó  vendégünket egy különleges, egész estés szaunázásra pénteken, ahol hazánk legjobb szaunamesterei közül ketten is csapják majd Nektek a szelet!

De mi is az a szaunaprogram?

Egy olyan, kb. 12-15 perces „utazást” képzelj el, amit egy profi szaunamester vezet. Egy program jellemzően 3 körből áll, amely során a mester a különböző zenék, a kiváló minőségű illóolajok és az ezekhez passzoló legyezéstechnika segítségével igyekszik Téged a lehető legjobban kikapcsolni, ellazítani, feltölteni vagy akár felpörgetni.
Neked nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni bent a padon a törölköződön és hagyni, hogy magával ragadjon az élmény.

Hány felöntés lesz?
Az est során 4 aromaterápiás szaunafelöntés élményével ajándékozhatjátok meg magatokat, amelyek 50 percenként követik egymást. Az első felöntés 18:20-kor kezdődik.

Mikor lesz és mennyibe kerül?
– A szaunaest időpontja 2024. április 5.
– A szaunát este 18:00 és 21:30 között kizárólag Ti birtokoljátok!
– A részvételi díj a rendszeresen megrendezésre kerülő Gravity Szaunaestek első alkalmára most bevezető áron 4.800 Ft.
– A program 10 fő jelentkezése során kerül megtartásra, a maximális helyek száma 15 fő.
– Részvételi szándékodat kérjük jelezd április 3-án éjfélig az info@gravitybudapest.com email címre írt leveleddel, amit a befizetett részvételi díjjal tudsz megerősíteni. A részvételi díj befizethető a Gravity Boulder Bar recepciójánál, illetve megvásárolható az online shopunkban is (user.gravitybudapest.com).

Mit tartalmaz az ár?
– A szauna belépőt
– A 4 felöntésen való részvételt
– 2 db szaunalepedő bérlését
– A szünetekben limonádé és gyümölcstál fogyasztását

Kik vezetik az estét?
Borbély Nauzika:
Nauzika 11 éve tart felöntéseket, nevét jól ismerik országszerte szaunás körökben, sokan legendaként tartják számon – főleg, ha az illatok és a gyógynövények használata kerül szóba a szaunában. Aromaterapeuta és természetgyógyász tapasztalatait remek érzékkel építi be programjaiba. 

 Vári Ádám:
Ádám 5 éve szaunamester, az elmúlt 3 évben a magyar világbajnoki csapat tagjaként rendre kvalifikálta magát a világbajnokság döntőjébe, ahol csapat kategóriában 2022-ben az előkelő 4. helyet sikerült megszereznie csapattársaival. Az illatok szerelmese, egyaránt szereti relaxáló és felpörgető programjaival kényeztetni a vendégeket.

FONTOS!
A szaunaest teljes időtartama alatt a szaunába kizárólag fürdőruha nélkül, törölközővel lehet csak bejönni.