A csapat

Szatmári Olivér – Ügyvezető

Gyakorlott sportmászó és vállalkozó, a projekt ötletgazdája. Az utóbbi években külföldi munkái miatt elsősorban Svájc és NY-Európa mászótermeiből merített inspirációk alapján álmodta meg a Gravity boulder termet.


Vörös Tamás – Teremvezető

Az Ujjerő Boulder Terem alapítója, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a hazai boulderezés népszerűsítésében.
20 év mászókarrier, és 15 év üzemeltetési tapasztalattal a háta mögött Tomi felel a Gravity terem szakmai színvonaláért.


Zupán Tamás – Üzemeltetési Vezető

Minden idők legeredményesebb magyar boulderese (8C fokozat), akinek jelentősebb mászásai külföldön is rendszeres publicitást kapnak. Zupi tudományos alapon felépített edzésmódszerei, valamint az Ujjerő teremben szerzett szakmai tapasztalata garantálja az eredményeket a fejlődni vágyó vendégeink számára.


Komjáti Zoltán – Vezető Instruktor

Zoli jelenleg az egyik legsikeresebb boulderes és oktató Magyarországon. 2004 óta nem csak a legnehezebb magyar sportutakat, hanem több mint 50 darab 8A/+ nehézségű boulder problémát oldott meg Európa legnevesebb mászóhelyein.

Tudj meg többet Zoliról, a vele készült interjúban.


Szücs Gabriella – Kreatív Vezető

A KOGAMI manufaktúra megálmodója, tervezője és kivitelezője egy személyben. Az elmúlt években középvezetőként szerzett tapasztalatait és képességeit a Gravity boulderben és további kreatív projektjeiben kamatoztatja tovább. A szikla boulderezés szerelmese.


Erdős Gábor – Instruktor, Informatikai Vezető

Gábor egyetemi évei alatt ismerkedett még a az Ujjerővel és egyben magával a mászással. Ennek immáron 12 éve, mely idő alatt túrákat, sziklamászó kirándulásokat vezetett, majd bekapcsolódott a sziklamászó oktatásba is.


Bonta Gáspár – Építész

Nemzetközileg elismert belsőépítész és designer, aki a Gravity projekt minden elemében próbálja ötvözni az egyedi, művészi látásmódot a legmodernebb műszaki megoldásokkal.