Nyárindító Boulder Jam

Szeretettel várunk minden amatőr és profi mászót június 1-jén egy jó hangulatú, kötetlen boulder jamre!

Időpont: 2024. június 01.

Helyszín: Gravity Boulder Bar, 1024. Bp. Lövőház u. 2-6. Mammut 1 üzletház 3.em.

Nevezés:
Elő- és helyszíni nevezéssel lehetséges.
Előnevezni a user.gravitybudapest.com oldalon tudtok a bejelentkezést követően a „verseny/competition” menüpont alatt. Az előnevezési határidő május 31, 20:00.
Az előnevezés a Gravityben befizetett, vagy az online shopban (user.gravitybudapest.com) megvásárolt nevezési díjjal együtt érvényes (május 31-ig)!
Amennyiben nem a saját felhasználó fiókotokkal neveztek a versenyre, esetleg több nevezést szeretnétek fizetni egyszerre, kérünk benneteket, hogy a számlázási adatoknál a megjegyzésben tüntessétek fel a nevezettek névsorát!

A nevezéseteket az előnevezési határidőig tudjátok lemondani a nevezési díj visszaigénylésével! A nevezési határidő utáni versenylemondás esetén a nevezési díjatokat nem tudjuk visszafizetni! Ha csoportot szeretnétek módosítani, akkor ezt megtehetitek a regisztrációs felületen május 31, 20 óráig.

A nevezési díj tartalmazza a rajtcsomagot (1200Ft értékű büfé kupon) valamint a versenyen való részvételt!

Nevezésetekkel elfogadjátok a terem házirendjét, a felelősségvállalási nyilatkozatot, az adatkezelési nyilatkozatot és a verseny szabályzatát, valamint, hogy a rendezvényen készülő mozgó- és állóképeken szerepelhettek, amit a terem reklámcélokra felhasználhat.

A nevezési díj előnevezéssel 5500Ft, helyszíni nevezéssel 6500Ft.

A versenyre csoportonként 50 fő nevezhet!

Kategóriák:
– Profi női
– Profi férfi
– Amatőr női
– Amatőr férfi

Nevezési elvárások az amatőr kategória versenyzői számára:
Azok nevezését várjuk ebbe a kategóriába, akik nem másztak az elmúlt 2 évben 7A/7a nehézségű bouldert/sportmászó utat.
Ha nem másztok sziklát, akkor ez a fokozat a teremben azt jelenti, hogy a zöld utakat megmásszátok, de a pirosakból elvétve sikerül elejteni néhányat.
Ha sikerült már dobogón állnod egy amatőr versenyen, akkor megkérünk, hogy indulj a profi kategóriában és adj lehetőséget másoknak is!

A versenyen való részvételt 14 éves kortól ajánljuk.

Versenyprogram:
08:00: Kapunyitás, regisztráció kezdete
(A regisztráció folyamatos, de az adott kör indulása előtt 15 perccel lezárul!)
09:00-12:00: Első kör
12:15-15:15: Második kör
15:30-18:30: Harmadik kör
18:45-21:45: Negyedik kör
22:15: Eredményhirdetés
00:00: Kapuzárás

A Boulder jam menete:
A verseny a Gravity alsó szintjén található mászófalakon fog zajlani (kivéve az Akvárium), ahova 60 bouldert építünk. Az utak jelölése, valamint a nehézségi eloszlásuk a normál működési rendünkkel megegyező lesz. A versenyeredmények regisztrálása önállóan, bevallásos alapon történik, amit a saját felhasználó fiókotok alatt tudtok majd rögzíteni. Ezt megtehetitek azonnal a mobilotokon a verseny alatt, vagy vezethetitek a pultnál kapott versenylapokon, de utóbbi esetben fontos, hogy amint véget ér a fordulótok, lehetőleg minél hamarabb vigyétek fel a megmászott bouldereket a rendszerünkbe. A megmászott utakat az applikációnkon található útregisztráló rendszerben (boulders menüpont) tudjátok majd vezetni, a verseny állását, eredményeiteket élőben tudjátok követni a rankings menüpont alatt.
A különböző nehézségű utak különböző pontszámot érnek (fehér 10, kék 30, sárga 80, zöld 200, piros 500, fekete 1000), illetve különbséget teszünk FLASH (Első kísérletre megmászott – 1.2-es szorzó), illetve TOP (többedik próbára megmászott 1.0-ás szorzó) mászás között.
Az utak mászására adott idő intervallumokban az arra a csoportra regisztrált versenyzőknek van lehetőségük.
Az a versenyző nyeri a versenyt, aki 180 perc alatt a legtöbb pontot szerzi.

Nyeremények:
Az első három helyezett tárgynyereményt, az első hat helyezett oklevelet kap!

A rendezésért felelős:
Vörös Tamás 06/70 222 30 65 ; tamas.voros@gravitybudapest.com