Edzések

A Gravity Boulder Bar edzéseit új rendszerben kínálja a fejlődni vágyó mászóknak. Edzéseinket szakképzett, tapasztalt mászók tartják, a nap minden szakában, 1.5, 2 vagy 2.5 órás intervallumban. Az edzéseket tudásszint szerint szeparáljuk és a létszámot 12 főben maximalizáljuk, ami garantálja az edzések magas minőségét. Az órákat a belépőjegyet kiegészítő edzőjeggyel vagy edzőbérlettel tudjátok igénybe venni. Edzéseinkre ezen a linken tudtok előre regisztrálni, így garantált helyetek lesz az adott edzésen/edzőnél. Természetesen a recepciónál is bejelentkezhettek a legközelebbi alkalomra, de ilyenkor csak a szabadon maradt helyeket tölthetitek fel.

Csak olyan vendég tud helyet foglalni magának egy edzésre, aki az adott edzés(ek)hez elegendő kredittel rendelkezik a bérletén. Kreditet személyesen a Gravity Boulder Bar recepciójánál tudtok váltani, de már online fizetéssel is elérhetőek ezek a termékek, így akár otthonról elintézhetitek a foglalást. A foglalás során az edzés árának megfelelő kredit levonásra kerülnek a bérletetekről, tehát előre fizetitek ki az edzéseket.

Az edzőjegyek 2 tételből állnak:
– a terem belépődíja (belépőjeggyel, vagy bérlettel)
– az edzés díja (edzőjeggyel, vagy edzőbérlettel)

Kérünk Benneteket, hogy az edzés kezdetére átöltözve pontosan érkezzetek meg. Amennyiben a kezdés időpontjára nem jelentek meg, a szabadon maradt helyeket feltölthetjük a helyszínen edzésekre várakozó (előre be nem jelentkezett) vendégekkel, így előfordulhat, hogy késve érkezve már nem fogtok beférni az edzésre.

A levont krediktek a következő esetekben lesznek újra felhasználhatóak:

– Legalább 24 órával az edzés kezdete előtt lemondjátok a felvett edzést a felhasználói felületeteken.

– Az edző inaktíválja az órát. Ebben az esetben időtényezőtől függetlenül automatikusan visszakapjátok az órákat.

Októbertől a szokásos egy hét helyett 10 hétre előre fogjátok látni az edzéseket.

Az edzések létszáma korlátozott (10-12 fő), ezért kérünk Benneteket, hogy jelentkezzetek fel a user.gravitybudapest.com oldalon az edzések (classes) menüpont alatt, amennyiben szeretnétek részt venni rajta, illetve, amennyiben mégsem tudtok jelen lenni, kérjük töröljétek a foglalást, hogy más is lehetőséget kapjon az edzésre. Amennyiben az időpont szürke, abban az esetben az edzés nem kerül megtartásra.

Köszönjük!

Ez az órarend nem aktuális, csak egy minta!

Edzés típusaink:

Gyermek edzések:
Azokat a gyermekeket várjuk ezekre a foglalkozásokra, akik 7-14 évesek, most ismerkednek ezzel a sporttal, vagy már van gyakorlatuk benne, de szeretnének edzői segítséggel gyorsabban fejlődni. Az edzések másfél órásak, tartalmaznak bemelegítést, technikai képzést, játékos és összetettebb feladatokat a falon, valamint saját testsúlyos erősítést és nyújtást. Az órák kiscsoportos (max 10 fő) formában kerülnek megrendezésre. A 7 évnél fiatalabb gyermekek esetében javasoljuk a Hópárduc alapítvány képességfejlesztő foglalkozásait, különösen fejlett és ügyes, koncentrálni tudó gyermek esetén az edző kivételt tehet, ehhez azonban előzetes személyes egyeztetés szükséges!

Kezdő edzések:
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik most ismerkednek a mászással, vagy szeretnék átismételni az alapokat. Kielemezzük és gyakoroljuk a mászás során előforduló valamennyi mozgáselemet, kezdve az alaptechnikáktól, haladva a komolyabb koordinációt igénylő feladatokig. A technikai képzésen felül figyelmet fordítunk az általános erőnlét fejlesztésére is, amit a falon kapott feladatok mellett az edzés végi erősítéssel oldunk meg. Az edzések 2 órásak, maximum 12 fő vehet részt rajtuk. Kérünk, abban az esetben, ha ez az első találkozásod a boulderezéssel, az edzés előtt vedd igénybe ingyenes instruktori szolgáltatásunkat, ahol az alapvető szabályokkal ismerkedhetsz meg, így az edzésen ezekre már nem kell külön időt fordítanunk, ezzel segíted, hogy jobban haladhasson az edzésen a csoport.

Haladó edzések:
Azok érdeklődését várjuk, akik szereztek már tapasztalatot a mászásban és jelenleg stabilan képesek legalább sárga (B3) boulderek megmászására, tisztában vannak az alapokkal és a boulderezés szabályaival. Az edzések mászócentrikusak, az edzők kis csoportokra osztják a részvevőket és olyan stílusú és nehézségű boulderek mászásával segítik csiszolni a mászók technikáját és erőnlétét, ami képességüknek megfelelő. Nagy szerepet kapnak a haladó mászáshoz elengedhetetlen motoros és koordinációs képességek fejlesztése, a komplex edzésprogramok és erősítések. Az órák lehetnek 2, illetve 2,5 órásak. Maximum létszám 12fő.

AKTUÁLIS ÓRARENDÜNK: