Szauna

A 16 fő befogadására alkalmas finn szauna az 4. emeleti lépcső tetején jobbra fordulva, az egykori edzőgaléria helyén várja a vendégeket. A megújult kabin mellett a wellness részlegben zuhanyzók, ivókút és egy pihenő segíti a relaxációt. A szaunavilág RFID kártyával használható, amelyet a recepciónknál lehet igényelni, alkalmanként 600 Ft ellenében.

A szauna hétköznaponként 17-23, hétvégén 15-21 óráig tart nyitva!

A szauna és a wellness részleg szabályai dióhéjban:

 1. A wellness részleg területére tilos belépni cipőben. A teljes területen kötelező a papucs viselése. 
 2. A wellness részleget kizárólag 14 éven felüli vendégek használhatják.
 3. A wellness területén nem megengedett az olyan erkölcstelen viselkedés, hangoskodás, stb. amely zavarja a többi vendég nyugalmát.
 4. Ittas és bódult állapotban a szaunát használni tilos és életveszélyes.
 5. Szauna használat előtt és után kötelező a zuhany használata.
 6. A szaunába tilos bevinni a papucsot. 
 7. A szaunában a padokon csak úgy lehet elhelyezkedni, hogy az ülő/fekvő felületekre, így a lába alá is textíliát (pl. törölközőt) terít a szaunahasználó.
 8. A szaunamester vagy a szaunát kezelő személyzet jelenléte és engedélye nélkül Illóolaj használata nem megengedett,  mivel az tűz- és balesetveszélyes. Ellenkező esetben a személyzet a wellness azonnali elhagyására kötelezi a szabályt megszegőt. 
 9. A szauna megfelelő és egészséges használata érdekében a wellness részleg használata fürdőruha nélkül, szaunalepedő vagy törölköző igénybevételével ajánlott.
 10. A szaunaprogramok alatt a résztvevők nem viselhetnek fürdőruhát, ugyanakkor lepedő és/vagy törölköző használata kötelező a számukra! 
 11. A szaunaprogramok időtartama alatt szaunán kívül is elvárt a diszkrét viselkedés, így a törölköző vagy szaunalepedő használata is. 
 12. A Gravity Boulder Bar hivatalos engedélye nélkül a wellness részlegről – beleértve annak berendezéseit, és a szaunát használó többi személyt is – szigorúan tilos fényképet vagy videófelvételt készíteni.