Ninja

Kedves Ninja jelöltek! 


A Gravity Boulder Ninja részlege jelenleg 3 pályából áll, amiken belül több akadály is található. Minden pályán teljesíthető egy amatőr, középhaladó és egy profi rész is, így mindenki megtalálhatja a számára kihívást jelentő szintet. 

Az adott pályákon 3-4 akadályt kell leküzdeni, amiket piros szivacs-szigetek (pihenők) választanak el egymástól. Minden nehézségi szintet igyekszünk úgy összeállítani, hogy a technikás, egyensúlyozós, koordinációs feladatok mellett a dinamikus, illetve erő orientált akadályok egyenlő arányban legyenek jelen. 

FONTOS: a pályák nem állandóak, havi rendszerességgel fogjuk cserélni az akadályokat, valamint a közeljövőben bővítjük ezek repertoárját, így próbálunk minden szinten új kihívások elé állítani titeket.

Az akadályok leküzdése mellett, az idő ellen is versenyezhettek, aminek menete a következő. A belépéskor kapott karóra segítségével regisztráljatok a pálya szélén található ún. ”kiosk”-nál. Ezt követően az időmérést a pályák elején és végén található oszlopokra szerelt fehér színű érzékelőkhöz történő érintéssel tudjátok elindítani, illetve megállítani. A kiosknál található regisztrációs útmutató segít a profil létrehozásában.

Jótanács: mivel a biztonságotok elsődleges, ezért először ismerkedjetek meg az akadályokkal, ezt követően próbáljatok azokon minél energiahatékonyabb technikával túljutni, végül jöhet az idő elleni harc. Természetesen a közeljövőben folyamatosan töltünk fel bemutató videókat, hogyan érdemes megoldani az adott állomásokat, valamint mind a 3 szintre nézve különböző nehézségű extra kihívásokat is publikálunk.

 

Októbertől kezdve, havonta tartunk házi Ninja-versenyt, ahol az adott időszak leggyorsabb időt elérő -gyermek, nő, illetve férfi versenyzője ajándékot kap a korábban regisztrált, érvényes eredménye alapján. 

Szeptembertől folytatódnak a Ninja-edzések is, ahol rengeteg új technikai megoldást tanulhattok tapasztalt Nindzsáinktól, ezáltal sokkal gyorsabban tudtok majd fejlődni.

A pályák átalakítása és az időmérős versenyek mellett rendszeresen szervezünk élő versenyeket is, ahol összemérhetitek ügyességeteket a Ninja társaitokkal! ☺ 

Ninja edzésre jelentkezéshez további információkat olvashattok az „Edzőink” fül alatt.

Bármilyen kérdésetek merülne fel a pályával kapcsolatban, nyugodtan forduljatok a teremfelügyelőhöz (instruktor), illetve írjatok nekünk e-mail-t a info@gravitybudapest.com címre. 

 

Végezetül figyeljétek és kövessétek a híreket Facebookon (Gravity Boulder) és Instagramon a (gravity_boulder) néven.