Gravity Szaunaest

A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel szeretnénk rendszeressé tenni a Gravity-ben a szaunaesteket – jövő héten itt a második alkalom!

Szeretettel várjuk minden kedves szaunarajongó  vendégünket egy különleges, egész estés szaunázásra jövő hét pénteken, május 3-án, ahol hazánk legjobb szaunamesterei közül ismét ketten csapják majd Nektek a szelet!

De mi is az a szaunaprogram?

Egy olyan, kb. 12-15 perces „utazást” képzelj el, amit egy profi szaunamester vezet. Egy program jellemzően 3 körből áll, amely során a mester a különböző zenék, a kiváló minőségű illóolajok és az ezekhez passzoló legyezéstechnika segítségével igyekszik Téged a lehető legjobban kikapcsolni, ellazítani, feltölteni vagy akár felpörgetni.
Neked nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni bent a padon a törölköződön és hagyni, hogy magával ragadjon az élmény.

Hány felöntés lesz?
Az est során 4 aromaterápiás és bőrápoló szaunafelöntés élményével ajándékozhatjátok meg magatokat, az alábbi időpontokban:

🍋 18:20 – citromos bőrfrissítés
🧂 19:10 – sós bőrradírozás
🍯 20:00 – mézes bőrtáplálás
🔥 20:50 – est záró felöntés 

Mikor lesz és mennyibe kerül?
– A szaunaest időpontja 2024. május 3.
– A szaunát este 18:00 és 21:30 között kizárólag Ti birtokoljátok!
– A részvételi díj 5.500 Ft. 

Mit tartalmaz az ár?
– A szauna belépőt
– A 4 felöntésen való részvételt
– 2 db szaunalepedő bérlését
– A szünetekben limonádé és gyümölcstál fogyasztását

Kik vezetik az estét?

Molnár Dávid:
Dávid üstökösként robbant be a szaunás életbe, 3 éve tart felöntéseket. Idén megnyerte a magyarországi legyezéstechnikai improvizációs bajnokságot. Mára már a világbajnokság rutinos résztvevője, az elmúlt 2 évben sikeresen kvalifikálta magát a világbajnokság döntőjébe és várhatóan idén is ott lesz a nemzetközi élmezőny legjobbjai között.

 Vári Ádám:
Ádám 5 éve szaunamester, az elmúlt 3 évben a magyar világbajnoki csapat tagjaként rendre kvalifikálta magát a világbajnokság döntőjébe, ahol csapat kategóriában 2022-ben az előkelő 4. helyet sikerült megszereznie csapattársaival. Az illatok szerelmese, egyaránt szereti relaxáló és felpörgető programjaival kényeztetni a vendégeket.

FONTOS!
A szaunaest teljes időtartama alatt a szaunába kizárólag fürdőruha nélkül, törölközővel lehet csak bejönni.