Mászás

Boulder termünkben önállóan, instruktori segítséggel, csoportos és személyi edzés, valamint külön programok igénybe vételével is tudtok mászni.
Amennyiben még nem találkoztatok ezzel a sporttal és most léptek be elsőként a függőleges világba, azt tanácsoljuk nektek, hogy kérjétek a recepciónál instruktorjaink segítségét, akik 20-25 percben elmondják nektek az alapokat.
A mászóutakat azonos színű fogásokból építjük, így bárki számára könnyen követhetőek.
6 nehézségi fokozat garantálja, hogy mindenki találjon magának megfelelő szintű kihívást.
A falak magassága maximum 4,5 méter magas, biztosító felszerelést nem használunk, az eséseket a fal alatt található egybefüggő 40 cm vastag speciális szivacs csillapítja. Kérjük amennyiben kezdők vagytok, kérjetek segítséget az esések helyes technikájának elsajátításában és gyakorlásában, valamint lehetőleg másszatok lejjebb a fal tetejéről, mielőtt leugranátok.
Ha komolyabban szeretnétek elmélyülni a mászás technikájában, edzésmódszereiben és egy közvetlen csapat tagjaként fejlődni a sportban, akkor válasszatok csoportos edzéseinkből, melyeket szakképzett edzőink tartanak.
Amennyiben ezek közül nem találtok magatoknak megfelelő alkalmat, vagy csak nem szeretnétek csapatban dolgozni, egyeztessetek időpontot személyi edzésre.
Osztállyal jönnétek mászni, esetleg egy születésnapot szeretnétek ünnepelni nálunk? Kérjetek ajánlatunkat.