Edzéseink

A Gravity Boulder Bar edzéseit új rendszerben kínálja a fejlődni vágyó mászóknak. Edzéseinket szakképzett, tapasztalt mászók tartják, a nap minden szakában, 2, 2.5, vagy 3 órás intervallumban. Az edzéseket tudásszint szerint szeparáljuk és a létszámot 12 főben maximalizáljuk, ami garantálja az edzések magas minőségét. Az órákat a belépőjegyet kiegészítő edzőjeggyel vagy edzőbérlettel tudjátok igénybe venni. Edzéseinkre ezen a linken tudtok előre regisztrálni, akár egyetlen alkalomra, akár folyamatosan, így garantált helyetek lesz az adott edzésen/edzőnél. Természetesen a recepciónál is bejelentkezhettek a legközelebbi alkalomra, de ilyenkor csak a szabadon maradt helyeket tölthetitek fel. Megkérünk Titeket, hogy amennyiben nem tudtok eljönni az edzésetekre, azt legalább 24 órával korábban mondjátok le, hogy mások tölthessék fel a felszabadult helyeket.

A jelentkezési felületen található órarendben mindig a következő 7 nap edzéseit láthatjátok, azok az edzések, amik bejelölhetőek, azok meg lesznek tartva, amik szürkék, nem pipálhatóak, azok pedig inaktívak (csatolt képen példaként piros (inaktív), illetve zöld (aktív) körrel jelölve). Azok, akik feljelentkeznek az edzésekre (akár alkalmi, akár folyamatos jelentkezéssel) az edzés elmaradásáról emailben is értesítést kapnak.

Edzéseink:

Gyermek edzések:
Azokat a gyermekeket várjuk ezekre a foglalkozásokra, akik 8-14 évesek, most ismerkednek ezzel a sporttal, vagy már van gyakorlatuk benne, de szeretnének edzői segítséggel gyorsabban fejlődni. Az edzések másfél órásak, tartalmaznak bemelegítést, technikai képzést, játékos és összetettebb feladatokat a falon, valamint saját testsúlyos erősítést és nyújtást. Az órák kiscsoportos (max 10-12fő) formában kerülnek megrendezésre. A 8 évnél fiatalabb gyermekek esetében javasoljuk a Hópárduc alapítvány képességfejlesztő foglalkozásait, különösen fejlett és ügyes, koncentrálni tudó gyermek esetén az edző kivételt tehet, ehhez azonban előzetes személyes egyeztetés szükséges!

Kezdő edzések:
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik most ismerkednek a mászással, vagy szeretnék átismételni az alapokat. Kielemezzük és gyakoroljuk a mászás során előforduló valamennyi mozgáselemet, kezdve az alaptechnikáktól, haladva a komolyabb koordinációt igénylő feladatokig. A technikai képzésen felül figyelmet fordítunk az általános erőnlét fejlesztésére is, amit a falon kapott feladatok mellett az edzés végi erősítéssel oldunk meg. Az edzések 2 órásak, maximum 12 fő vehet részt rajtuk.

Haladó edzések:
Azok érdeklődését várjuk, akik szereztek már tapasztalatot a mászásban és jelenleg képesek legalább sárga (B3) boulderek megmászására, tisztában vannak az alapokkal és a boulderezés szabályaival. Az edzések mászócentrikusak, az edzők kis csoportokra osztják a részvevőket és olyan stílusú és nehézségű boulderek mászásával segítik csiszolni a mászók technikáját és erőnlétét, ami képességüknek megfelelő. Nagy szerepet kapnak a haladó mászáshoz elengedhetetlen motoros és koordinációs képességek fejlesztése, a komplex edzésprogramok és erősítések. Az órák lehetnek 2, 2.5, illetve 3 órásak. Maximum létszám 12fő.