Edzéseink

A Gravity Boulder Bar edzéseit új rendszerben kínálja a fejlődni vágyó mászóknak. Edzéseinket szakképzett, tapasztalt mászók tartják, a nap minden szakában, 2, 2.5, vagy 3 órás intervallumban. Az edzéseket tudásszint szerint szeparáljuk és a létszámot 12 főben maximalizáljuk, ami garantálja az edzések magas minőségét. Az órákat a belépőjegyet kiegészítő edzőjeggyel vagy edzőbérlettel tudjátok igénybe venni. Edzéseinkre ezen a linken tudtok előre regisztrálni, akár egyetlen alkalomra, akár folyamatosan, így garantált helyetek lesz az adott edzésen/edzőnél. Természetesen a recepciónál is bejelentkezhettek a legközelebbi alkalomra, de ilyenkor csak a szabadon maradt helyeket tölthetitek fel. Megkérünk Titeket, hogy amennyiben nem tudtok eljönni az edzésetekre, azt legalább 24 órával korábban mondjátok le, ellenkező esetben egy órányi edzésdíjat levon a rendszer az egyenlegetekről.

Edzéseink:

Gyermek edzések:
Azokat a gyermekeket várjuk ezekre a foglalkozásokra, akik 8-14 évesek, most ismerkednek ezzel a sporttal, vagy már van gyakorlatuk benne, de szeretnének edzői segítséggel gyorsabban fejlődni. Az edzések másfél órásak, tartalmaznak bemelegítést, technikai képzést, játékos és összetettebb feladatokat a falon, valamint saját testsúlyos erősítést és nyújtást. Az órák kiscsoportos (max 10-12fő) formában kerülnek megrendezésre. A 8 évnél fiatalabb gyermekek esetében javasoljuk a Hópárduc alapítvány képességfejlesztő foglalkozásait, különösen fejlett és ügyes, koncentrálni tudó gyermek esetén az edző kivételt tehet, ehhez azonban előzetes személyes egyeztetés szükséges!

Kezdő edzések:
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik most ismerkednek a mászással, vagy szeretnék átismételni az alapokat. Kielemezzük és gyakoroljuk a mászás során előforduló valamennyi mozgáselemet, kezdve az alaptechnikáktól, haladva a komolyabb koordinációt igénylő feladatokig. A technikai képzésen felül figyelmet fordítunk az általános erőnlét fejlesztésére is, amit a falon kapott feladatok mellett az edzés végi erősítéssel oldunk meg. Az edzések 2 órásak, maximum 12 fő vehet részt rajtuk.

Haladó edzések:
Azok érdeklődését várjuk, akik szereztek már tapasztalatot a mászásban és jelenleg képesek legalább sárga (B3) boulderek megmászására, tisztában vannak az alapokkal és a boulderezés szabályaival. Az edzések mászócentrikusak, az edzők kis csoportokra osztják a részvevőket és olyan stílusú és nehézségű boulderek mászásával segítik csiszolni a mászók technikáját és erőnlétét, ami képességüknek megfelelő. Nagy szerepet kapnak a haladó mászáshoz elengedhetetlen motoros és koordinációs képességek fejlesztése, a komplex edzésprogramok és erősítések. Az órák lehetnek 2, 2.5, illetve 3 órásak. Maximum létszám 12fő.