Egyesületi tagság

Pár szó a tagságik előnyéről:
– Kedvezményes szertári kölcsönzés
– Részt vehetsz az egyesület által szervezett, tagoknak szóló programjain. Ezek lehetnek mászótúrák, továbbképzések, vetítések, találkozók, stb.
– Kedvezményes MHSSZ tagság. (Magyarország szikláin kizárólag engedéllyel lehet mászni, erre megoldás az MHSSZ tagság. Hazánkban szinte minden sziklán tilos a mászás, kivéve, ha arra külön engedélyt ad az illetékes hatóság, tulajdonos. Az MHSSZ folyamatosan intézi az engedélyek beszerzését és tárgyal újabb mászó helyek megnyitása, a tiltások enyhítése érdekében. Ha nincs engedélyed, akkor a természetőrök büntethetnek!
Bizonyos szituációkban (külföldi nemzeti parkokban) jelentősége van annak, hogy a mászó olyan szervezetnek legyen tagja, amely az UIAA tagszervezeteként működik, ilyen pl. a cseh homokköveken, a Magas-Tátrában történő mászás,  ahol az MHSSZ tagsági kártyával rendelkezők számára engedélyezett a mászás.)

Az egyesület non-profit szervezet, pénzét kizárólag a működési költségekre, közös programokra és a szertár bővítésére fordítjuk, tehát a tagdíj csak a tagokat szolgálja!

Jelentkezéshez az alábbi adatokat kellene elküldeni az ujjerose@gmail.com -ra, illetve a tagdíjat elutalni:
– MHSSZ szakág választása (hegymászó, sportmászó)
– Anyja neve
– Irányító szám
– Város
– Cím
– Email
– Telefonszám
– Születési hely
– Születési dátum
(ha tavaly már ezeket megadtad, akkor kérlek ezt írd meg nekem email-ben!)
– Fotó
(paraméterek: A fényképek formátuma a következő követelményeknek feleljen meg, különben nem tudjuk rányomtatni a kártyákra. Méretarány: 2,0 X 2,3 Méret: 2,0 cm X 2,3 cm Felbontás Minimum: 200 X 230 pixel Felbontás Egész jó: 400 X 460 pixel Felbontás Optimum és Maximum is egyben: 600 X 690 pixel.)

Ujjerő Egyesületi éves tagdíj 2019-ra: 
10.000,- Ft, amely tartalmazza az MHSSZ tagdíjat is (amennyiben már más szervezet által megkaptad az MHSSZ tagságot, de szeretnél nálunk is tag lenni, abban az esetben csak az Ujjerős tagság 6.500,- Ft,)

Ujjerő HSE (Magnet Bank)
16200209-17070476

Amennyiben nem akarsz utalni, kérlek fáradj be a hozzád legközelebbi Magnet Bank fiókba és fizesd be a számlára!
Közleményrovatba feltétlen tüntesd fel a NEVED és, hogy 2019 TAGDÍJ (Ujjerő vagy Ujjerő/MHSSZ!)