Egyesületi tagság

Egyesületi tagság

Szeretettel várunk minden kedves mászósport, és egyéb szabadtéri sportok iránt érdeklődőt egyesületünkbe, ami 2023-ban megújult programokkal és felpezsdült egyesületi élettel vár Benneteket!

Néhány szó az egyesületi tagság előnyeiről:

 • Nyitott, barátságos, aktív társaság
 • Kedvezményes szertári eszközkölcsönzés
 • Részvétel az egyesület által szervezett, tagoknak szóló programokon. Ezek lehetnek mászótúrák, egyéb szabadtéri sporttevékenységek, továbbképzések, vetítések, találkozók, stb.
 • Kedvezményes MHSSZ tagság. Magyarország szikláin kizárólag engedéllyel lehet mászni, erre megoldás az MHSSZ tagság. Hazánkban szinte minden sziklán tilos a mászás, kivéve, ha arra külön engedélyt ad az illetékes hatóság, tulajdonos. Az MHSSZ folyamatosan intézi az engedélyek beszerzését és tárgyal újabb mászó helyek megnyitása, a tiltások enyhítése érdekében. Ha nincs engedélyed, akkor a természetőrök megbüntethetnek!
 • Bizonyos szituációkban (külföldi nemzeti parkokban) jelentősége van annak, hogy a mászó olyan szervezetnek legyen tagja, amely az UIAA tagszervezeteként működik, ilyen pl. a cseh homokköveken, a Magas-Tátrában történő mászás, ahol az MHSSZ tagsági kártyával rendelkezők számára engedélyezett a mászás.)

Az egyesületünk non-profit szervezet, bevételeinket kizárólag a működési költségekre, közös programokra és a szertár bővítésére fordítjuk, tehát a tagdíj csak a tagokat szolgálja!

A kétlépcsős jelentkezés menete:

 1. Kérjük, az alábbi adatokat küldd el a tagsagi@ujjero.com-ra Horn-Barta Attilának! Ha tavaly már ezeket megadtad, és nincs változás az elérhetőségeidben, akkor kérlek, ezt írd meg az e-mailben!
 • MHSSZ szakág választása (hegymászó, sportmászó)
 • Anyja neve
 • Irányító szám
 • Város
 • Cím
 • Email
 • Telefonszám
 • Születési hely
 • Születési dátum

Az Ujjerő HSE egyesületi éves tagdíja 2023-re a befizetés időpontja szerint:

 • 2022 december 1 – 2023 január 31. között 12.500 Ft;
 • 2023 február 1.- 2023 augusztus 31. között 15.000 Ft;
 • 2023 szeptember 1.- december 1. között 10.500 Ft.

A fenti összegek tartalmazzák az MHSSZ tagdíjat is (amennyiben már más szervezet által megkaptad az MHSSZ tagságot, de szeretnél nálunk is tag lenni, abban az esetben csak az ujjerős tagság az érvényben lévő tagdíj mínusz 3.000Ft). A tagdíjat utalással, vagy készpénzbefizetéssel tudod rendezni a következő számlaszámra. A közleményrovatban feltétlen tüntesd fel a NEVED és, hogy „2023 TAGDÍJ (Ujjerő vagy Ujjerő/MHSSZ!”)

Ujjerő HSE (Magnet Bank)
16200209-17070476

 1. Kérjük, jelentkezz az MHSSZ tagnyilvántartási rendszerében az Ujjerő HSE-be!

A. Amennyiben már korábban regisztráltál a rendszerbe, a „2023 Jelentkezés” menüpont alatt tudod kiválasztani az Ujjerő HSE-t és a szakágadat.

A rendszer itt érhető el. Kérünk minden tagunkat, aki MHSSZ tagságot szeretne, végezze el ezt, hiszen, a Szövetség csak ezek után fogja kiállítani a kártyákat.Ha csak matricát igényelsz az adott évre (mert már tavaly/korábban volt MHSSZ kártyád), akkor meg kell adnod a kártya számát, hogy a rendszer ne osszon ki új sorszámot. Olyan jelentkezést is elfogad a rendszer, hogy nem szeretnél MHSSZ tag lenni, ebben az esetben is add be a jelentkezésedet, hiszen a „sima” egyesületi tagságod is így kezdeményezhető.

A „Jelentkezéseim állapota” menüpontban időrendben visszafelé látod a jelentkezéseidet. Itt tudod megnézni, hogy az egyesület vezetője jóváhagyta-e már a jelentkezésedet, illetve itt látod, hogy az adott évre MHSSZ-től igényelt igazolás legyártása megtörtént-e már. A jelentkezés visszavonása menüpontban a beadott jelentkezés visszavonható, amennyiben még nem lett az MHSSZ kártya legyártva vagy matrica kiadmányozva.

B. Amennyiben újonnan regisztrálsz, az alábbi lépéseket kell követned:

 1. Először regisztrálnod kell magadat, amit a bejelentkező képernyőről kezdeményezhetsz.
 2. Regisztráció után meg kell várnod a megerősítő e-mailt, amelyben levő linkre kattintva, és ott az új jelszavadat megadva tudod érvényesíteni a regisztrációdat.
 3. Elfelejtett jelszó esetén tudsz új jelszót kérni a bejelentkező felületről. Elfelejtett felhasználói név esetén az egyesületi vezetőd meg tudja mondani a felhasználói nevedet.
 4. A kezdőlapról indulva tudod módosítani az alapadataidat, kiskorú esetében pedig a gondviselői adatokat is.
 5. A kezdőlapról indulva tudsz fotót feltölteni, cserélni, törölni. Fotót csak akkor tölts fel, ha kártyát igényelsz (pl. új tag vagy, egyesületet váltottál, elhagytad a kártyádat), viszont ebben az esetben mindenképp kell fotót feltöltened. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a fotó feltöltésnél az ott található leírást mindenképpen olvasd el, hogy megfelelő fotót tölts fel, hiszen fontos a méret és az arányok is. Fotót törölni csak akkor tudsz, ha nincsen beadva olyan tagsági igényed, amely MHSSZ kártya nyomtatást igényelne.
 6. A „2023 Jelentkezés” menüpontban tudod elindítani az egyesületi jelentkezésedet.

Ha a tagsággal kapcsolatos kérdésed merül fel, keresd Horn-Barta Attilát bizalommal a következő e-mail címen: tagsagi@ujjero.com.

Az Ujjerő legyen Veletek! 🙂