Nyitási akció és új funkciók a kibővült, immár két szintes Gravity Boulder Bar-ban

Több mint hat hónapnyi munka után, január 8-án végre megnyitotta összes szolgáltatását a Gravity Boulder Bar. A Mammut I. legfelső emeletén 2018. óta működő boulder termünk az elmúlt hónapokban jelentős bővítésen és teljeskörű felújításon ment át, melynek keretében egy teljesen új emelet megnyitásával két szintesre bővült. (A felújítás részleteit előző blogbejegyzésünkből ismerheted meg).

A Mammut I. 3 emeletén elhelyezkedő eddig beépítetlen helyiségben a világ egyik vezető mászófal építő cége, a bolgár Walltopia végezte a mászófalak tervezését és kivitelezését, valamint a teremben felhelyezett 1200 darab vadonatúj fogás leszállítását is. Ez utóbbinak köszönhetően a Gravity Boulder Bar rendelkezik jelenleg hazánk legmodernebb fogáskészletével.  A korábban 450 négyzetméteres sportközpont a bővítésnek hála így mostantól 1300 négyzetméter hasznos felülettel és számos új funkcióval rendelkezik.

(A megújult előtér)

A jobb megközelíthetőség érdekében a Gravity Boulder Bar korábbi recepcióját megszüntettük, az új főbejárat a 3. emeletre került át. A Mammut mozi mellől nyíló tágas előtérből egyből az új terembe érkezhet a látogató, aki az itt található új recepción válthatja ki belépőjét, és kapja meg a belépéshez szükséges NFC tag-et, valamint igény szerint mászócipőt, ziazsákot is bérelhet. Az előtérben  a recepcióval szemközt elhelyezett beléptetőkapuknál először érvényesíteni kell a belépőket, majd ezeken áthaladva egy lépcsősoron felsétálva érhető el a felső, régi teremrész, ahol az átalakított, tágas öltözők, valamint a 16 fős finn szaunát is magába foglaló wellness részleg is található.

(Új edzőgaléria, új eszközök az erősítéshez)

Az új szinten többek között helyet kapott egy 100 négyzetméteres edzőgaléria, valamint egy három különböző nehézségi szintű Ninja pálya. Ez utóbbit nyolc éves kor felett egyszerre akár 25-en is használhatják a látogatóink, akiknek így kínálunk lehetőséget a hazánkban is egyre népszerűbb kihívás kipróbálásra.

Szintén az alsó szintre költözött a bár is, mely így jóval tágasabb helyen, az edzőgaléria alatt kapott helyet, és “TopOut Bar” névre kereszteltük.

(TopOut Bar)

Légy részese a fejlődésnek! Kezdd az évet falmászással!

A kibővült, több mint 240 fő befogadására képes sportközpont megnyitásával párhuzamosan január 8-31. között egy nagyszabású nyitási akcióval kedveskedünk a falmászó közösségnek, melynek részeként kedvezményesen juthatsz hozzá a bérleteinkhez.

  1. Ahhoz, hogy részt vehess a nyitási akciónkban, először regisztrálj a Gravity Boulder felhasználói felületén.
  2. Sikeres regisztráció után a Gravity Boulder Bar recepciójánál (3. emelet, rögtön a bejáratnál) mutasd meg munkatársainknak az applikációnkban számodra létrehozott QR kódot vagy mondd be az e-mail címedet az azonosításhoz.Ezek után az alábbi ajánlataink közül válogathatsz:

Korlátlan bérletek (mászás) – 10% kedvezménnyel

3 hónapos

  • Felnőttek részére: 54.000 Ft (60.000 Ft helyett)
  • Diákok, pedagógusok és gyerekek (10 éves korig) részére: 48.600 Ft  (54.000 Ft helyett)

6 hónapos

  • Felnőttek részére: 91.800 Ft (102.000 Ft helyett)
  • Diákok, pedagógusok és gyerekek (10 éves korig) részére: 82.800 Ft (92.000 Ft helyett)

1 éves + korlátlan szauna

  • Felnőttek részére: 162.000 Ft (180.000 Ft helyett)
  • Diákok, pedagógusok és gyerekek (10 éves korig) részére: 145.800 Ft (162.000 Ft helyett

Korlátlan bérletek (mászás + Ninja pálya használat) – 10% kedvezménnyel

3 hónapos

  • Felnőttek részére: 64.800 Ft (72.000 Ft helyett)
  • Diákok, pedagógusok és gyerekek (10 éves korig) részére: 58.500 Ft (65.000 Ft helyett)

6 hónapos

  • Felnőttek részére: 113.000 Ft (126.000 Ft helyett)
  • Diákok, pedagógusok és gyerekek (10 éves korig) részére: 101.700 Ft (113.000 Ft helyett)

1 éves + korlátlan szauna

  • Felnőttek részére: 205.200 Ft (228.000 Ft helyett)
  • Diákok, pedagógusok és gyerekek (10 éves korig) részére: 184.500 Ft (205.000 Ft helyett)

Átalakult árszabás

Az új funkciók és kibővült szolgáltatások elindulásával a Gravity Boulder Bar bérleteit, belépőit és kedvezményrendszerét is átalakítottuk. 2022 január elejétől az alábbiak szerint lehet igénybe venni a termet:

Megnyitotta kapuit Magyarország legmodernebb boulder terme

A két szintes Gravity Boulder Bar január második hétvégéjén mutatkozott be a média és a nagyközönség számára egyaránt. A január 8-i hivatalos megnyitót megelőző napon elsőként a sajtó képviselő próbálhatták ki a vadonatúj termet. Többek között a Mozgásvilág, a Welovebudapest, a HirTV, a Hegyvidék TV és Petőfi TV “Nézzünk szét” című műsora is beszámolt a terem újításairól. Ez utóbbi ide kattintva, 22:35-től tekinthető meg. A Hype and Hyper magazin pedig egy angol nyelvű összefoglalót készített a Gravity-ről.

Január 8-án szombaton a Gravity Grand Opening megnyitón reggel 9 órától vártuk az érdeklődőket. Ahhoz, hogy az új boulderek kipróbálása mindenki számára emlékezetes maradjon, egy kötetlen, egyénileg teljesíthető versenyt hirdettünk. A megmérettetés során a résztvevőknek 3 óra alatt 108 bouldert kellett meghóditaniuk. A kihívásra a Gravity Boulder Bar weboldalán, vagy közvetlenül a hivatalos applikáción keresztül, a “Boulderek” menüpont alatt lehetett jelentkezni. A visszaszámlálás az első megmászott út bejelölésével indult, majd ezek után 3 órán belül minél több bouldert kellett teljesíteni.

(A Ninja pálya első használói)

Az új teremrész megnyitásával egy további meglepetéssel is készülünk. A legújabb funkciók segítségével a mászók utakat készíthetnek és oszthatnak meg egymással a Gravity Boulder Bar edzőfalain, valamint jelölhetik az általuk teljesített megmászásokat is a színboulderekkel együtt! Az útkészítő lehetőség a weboldalon és az applikációban egyaránt megtalálható.

A nyitóverseny idejére route settereink további 12 bouldert készítettek, amelyek az edzőfalon voltak megtalálhatók. Az egyéni kihívás mellett egész nap ingyenesen lehetett kipróbálni a Ninja pályát is.

(Az egyéni eredményeket az applikációban lehetett nyomonkövetni)

A nyitóeseményt egész nap hatalmas érdeklődés övezte, többszázan váltottak belépőt és próbálták ki az új funkciókat. A 21:30-ig tartó kihívást az eredmények összesítése, majd egy eredményhirdetés követte, ahol mászófelszereléseket és egyéb ajándékokat vehettek át győztesek.

A helyezések az alábbiak szerint alakultak:

Női kategória

  1. helyezett – Krizsán Veronika
  2. helyezett – Péter Marianna
  3. helyezett – Gyimesi Anna

Férfi kategória

  1. helyezett – Vályi Gergő
  2. helyezett – Kucsera Bálint
  3. helyezett – Bajusz Balázs

Ezúton is gratulálunk a versenyzőknek! 

A Grand Opening-et egy kötetlen buli zárta. A felső szinten KeZo & Silent Storm A Good Old Days alapitói egy house / progressive house szettel teremtették meg a jó hangulatot.

A nyitóesemény legjobb pillanatait Facebook felületünkön megjelent videóban élheted át újra.