Gravity fejlesztések a közeljövőben!

Gravity fejlesztések a közeljövőben!

Szeretnénk tájékoztatni Benneteket azokról a fejlesztésekről, amelyeket az elkövetkezendő hónapokban a Gravity Boulder Bar-ban kívánunk megvalósítani. Ezek célja, hogy a terem minőségét és szolgáltatásaink színvonalát jelentősen javítsák, ezzel egyre magasabbra emelve az indoor mászás adta komfortérzetet hazánkban.

Először is elnézéseteket szeretnénk kérni azokért a kellemetlenségekért, amik a vízelvezető rendszer hibájából adódnak a vizesblokkban.

A héten vonul fel egy szakági kivitelező, akik az év végéig kicserélik a teljes rendszert, ezzel biztosítva az öltözők, zuhanyzók és a szauna zavartalan működését a továbbiakban. Amennyiben a munkálatok alatt előfordul olyan időszak, amikor nem tudjátok a zuhanyzókat használni (amennyire lehet ezt igyekszünk elkerülni), úgy azokon a napokon a mindenkori jegyár 500Ft-al mérséklődik (akinek bérlete van, azoknak 500Ft jóváírást könyvelünk el alkalmanként, amit a következő bérlet vásárlásakor tudtok majd érvényesíteni).

További terveink közt szerepel:

– A szivacs PVC burkolatának szőnyegre cserélése, ami a jobb porfogáson és a cipők, ezáltal a fogások tisztábban tartásán kívül kellemesebb komfortérzetet ad majd.

– Nagyteljesítményű levegő és porszűrő berendezés installálása, ami jelentősen csökkenti majd a szálló port a légtérben, ezzel biztosítva egészségesebb környezetet az aktív testmozgáshoz.

– Új fogásszettek a Moonboardhoz. Az új Moon fogások nem csak ergonomikusabbak, hanem lehetőséget adnak majd a kevésbé gyakorlottabb mászóknak is a Moonboard használatához.

A felújítási, fejlesztési munkákkal kapcsolatos megértéseteket előre is köszönjük!