Gravity Szaunaest

Itt van az ősz, indul a szauna szezon is – a Gravity-ben is!

Szeretettel várjuk minden kedves szaunarajongó vendégünket egy különleges, egész estés szaunázásra jövő hét pénteken, október 4.-én, ahol hazánk legjobb szaunamesterei közül ismét ketten csapják majd Nektek a szelet!

A hivatalos szauna szezonnyitó hétvége idén pont október első hétvégéjére esik, mi viszont már egy nappal előtte megnyitjuk azt Nektek a Gravity-ben!

Mi az a szaunaprogram?
Egy olyan, kb. 12-15 perces „utazást” képzelj el, amit egy profi szaunamester vezet. Egy program jellemzően 3 körből áll, amely során a mester a különböző zenék, a kiváló minőségű illóolajok és az ezekhez passzoló legyezéstechnika segítségével igyekszik Téged a lehető legjobban kikapcsolni, ellazítani, feltölteni vagy akár felpörgetni.
Neked nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni bent a padon a törölköződön és hagyni, hogy magával ragadjon az élmény.

Hány felöntés lesz?
Az est során 4 aromaterápiás szaunafelöntés élményével ajándékozhatjátok meg magatokat, amelyek 50 percenként követik egymást. Az első felöntés 18:20-kor kezdődik.

Mikor lesz és mennyibe kerül?
– A szaunaest időpontja 2024. október 4.
– A szaunát este 18:00 és 21:30 között kizárólag Ti birtokoljátok!
– A részvételi díj a rendszeresen megrendezésre kerülő Gravity Szaunaestek idei első alkalmára most csak 4.900 Ft.

Mit tartalmaz az ár?
– A szauna belépőt
– A 4 felöntésen való részvételt
– 2 db szaunalepedő bérlését
– A szünetekben limonádé és gyümölcstál fogyasztását

A programra maximum 15 fő vehet részt.
Jelentkezni az info@gravitybudapest.com email címen tudtok.
Jelentkezéseteket a recepción befizetett, vagy online megvásárolt „Gravity Szaunaest” jeggyel tudjátok megerősíteni.

Kik vezetik az estét?
Varga Anikó:
Anikó 4 éve tart rendszeresen felöntéseket, a hazai szaunamesterek egyik legjobbja. A világbajnokság rutinos résztvevője, az elmúlt években rendre sikeresen kvalifikálta magát a világbajnokság döntőjébe. Specialitása többek között a szaunában használható, természetes anyagokból készített peelingek alkalmazása, amivel még később a Gravity-ben is találkozhattok majd.

 Vári Ádám:
Ádám 5 éve szaunamester, az elmúlt 3 évben a magyar világbajnoki csapat tagjaként kvalifikálta magát a világbajnokság döntőjébe, ahol csapat kategóriában 2022-ben az előkelő 4. helyet sikerült megszereznie csapattársaival. Az illatok szerelmese, egyaránt szereti relaxáló és felpörgető programjaival kényeztetni a vendégeket.

FONTOS!

A szaunaest teljes időtartama alatt a szaunába kizárólag fürdőruha nélkül, törölközővel lehet csak bejönni!