Gravity Women’s Circle – Powered by Vargha&Vizi Kari

Már rég megálmodtuk, most megvalósítjuk!

Októbertől minden második héten, egyszer szerdán, egyszer pedig szombat délelőtt csak nőknek szóló, 2.5 órás edzések indulnak a Gravityben. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nők általánosságban komfortosabban érezzék magukat a teremben, jó társaságban önbizalmat építsenek és önállóságot szerezzenek nemcsak a mászás, de az életük más aspektusaiban is.

Mászóként és oktatóként is az a tapasztalatunk, hogy sokakra üdítően hatna a sportolás és a sportban szerzett testélmény női körben, amelyet mindeközben női diskurzusok gazdagítanak.

Terveink szerint jógával hangolódunk az edzésre, majd színboulderekkel és általunk megálmodott utakkal vesszük át az alap- és haladó technikákat az igényekhez igazodva, átbeszéljük az általatok megélt mentális és fizikai kihívásokat és együtt találunk megoldásokat rá. Az erősítés természetesen kötelező eleme lesz a foglalkozásoknak és a levezetés a nyújtás mellett egy probiotikus itallal is kiegészül, mely jótékonyan támogatja bélflóránkat, így téve teljessé a külső és belső harmóniát.

Szeretettel várunk október 5-én 9 órakor az első edzésen, addig is nemcsak az ujjerő, de a sisterhood is legyen veletek!