Ismét tartásjavító falmászás indul a Gravityben!

Kedves Érdeklődők!

Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy hamarosan újra elindulnak a tartásjavító falmászó órák termünkben!

Az órákat Brutyó Zsófi gyógytornász fogja tartani a tervezett időpontokban:
Kedd 16 és 17 óra → 8-16 éves korig 18 órától: igény szerint felnőtt óra
Péntek 16 és 17 óra → 8-16 éves korig
Az órák 50 percesek lesznek!

A foglalkozáson való részvételhez mindenképpen szükséges Zsófinál egy előzetes állapotfelmérésen megjelenni, melyre az alábbi linken már tudtok is jelentkezni: https://brutyo-zsofia-gyogytornasz.salonic.hu/ (Előzetes állapotfelmérés tartásjavító falmászáshoz szolgáltatás kiválasztása). Ennek helyszíne pár perc sétára található a mászóteremtől: 1122 Budapest, Krisztina krt. 2-4.
A tartásjavító falmászás időpontjai egyelőre csak tájékoztató jellegűek, Zsófi fog mindenkit aktuális problémája szerint csoportba besorolni!

Fontos, hogy az órákra csakis 5 alkalmas bérlet megváltásával tudtok majd részt venni, melynek árai a következőképpen fognak alakulni (bevezető árak):
Diák 5 alkalmas bérlet: 32500 Ft
Felnőtt 5 alkalmas bérlet: 35500 Ft
Természetesen első alkalommal van lehetőség próbaórán részt venni, melynek ára:
Diák: 6500 Ft
Felnőtt: 7100 Ft
Az óra/ bérlet ára tartalmazza a mászóterembe való belépést is, viszont a cipő bérlésének árát nem!
A csoportok minimum 3 fő jelentkezésétől már indulnak is, maximum pedig 5 fő vehet részt egy foglalkozáson!
Ezen kívül egyéni órákra is van lehetőség előzetes egyeztetés után, ennek ára: 17000 Ft/ 50 perc.

További infók hamarosan, addig is ismerkedjetek meg Zsófival! Amennyiben kérdésetek merülne fel, keressétek bizalommal a brutyo.zsofia.gyogytornasz@gmail.com emailcímen!

„Brutyó Zsófi vagyok, 2018 júniusában végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász – fizioterapeuta szakirányon. Szakmai tapasztalataim gyűjtését a gyermekgyógyászat területén kezdtem, jelenleg onkológiai betegek mozgásrehabilitációjával foglalkozom főállásban. Fontos számomra a folyamatos tanulás, így rendszeresen járok szakmai tanfolyamokra tudásom bővítése érdekében.
A gerinc mindig is egy kiemelten kedvenc témám volt a gyógytornán belül, így igyekszem erre a területre nagy hangsúlyt fektetni. 2019-ben végeztem el egy különleges tanfolyamot, melynek során megtanulhattam a tartásjavító mászóóra alapjait, ezen kívül 2020-ban elvégeztem a Schroth tanfolyamot (gerincferdülés kezelése), és a McKenzie A kurzusát (akut lumbális panaszok kezelése) is. Mindig is szerettem a sportokat gyógytornász szemmel közelebbről is megvizsgálni, és a falmászás éppen ezért ragadott magával, mert rengeteg kreatív lehetőséget látok benne szakemberként, ezen kívül pedig egy motiváló mozgásforma, mellyel hatékonyan erősíthetjük a gyengült hát- és törzsizmokat is, de valamennyi izmunkat átmozgatja a mászás, ezáltal kiválóan adaptálható a gerinc ortopédiai eltéréseire. Óráimat igyekszem fasciális szemlélettel tartani, mert hiszem, hogy e nélkül nem létezik teljes rehabilitáció.”