Edzésterv készítés workshop

Helyszín: Gravity Boulder Bar
Időpont: 2024. Október 4. Péntek 18:00

Edzésterv készítés workshop: Tervezd meg a saját edzésprogramod

Ez a workshop azoknak szól, akik már megismerkedtek a mászás alapjaival és szeretnék hatékonyabbá, összeszedettebbé tenni a mászóedzésüket és szeretnének közelebb kerülni a mászó céljaikhoz.

Ha van egy általános szuperfegyver, amivel ez elérhető, az a célzott edzésterv.

Gyere el, ha szeretnéd kimaxolni a fejlődési lehetőségeidet vagy ha éppen azt szeretnéd megtudni, hogy mit tehetsz egy hosszabb fejlődés nélküli periódus, -“plató”- feloldására.

Akár hallottad már a blokk periodizáció, makrociklus, alapozó időszak kifejezéseket, akár abban hiszel, hogy elég “csak mászni”; itt a helyed.

Mi ugyanis elsősorban az edzéstervezés egy olyan formájával szeretnénk megismertetni, amivel egyszerre lehetsz összeszedett és hatékony, de nem kell mélyen belefolynod az edzés elméleti háttérébe.

Azt ugyanis sokan nem tudják, hogy nem kell élsportolónak lennünk ahhoz, hogy legyen kerete és fókusza az edzésünknek, és már egy egészen pici átgondolás akár egész fokozatokat dobhat a teljesítményünkön.

Ezért, a workshop során egy olyan rendszert szeretnénk átadni, amit mindenki tud alkalmazni a saját mászásában, ha pedig egy bonyolultabb edzéstervre, vagy edzői felülvizsgálatra van szükséged, keresd meg a Smart Beta-t  .

 Különösen ajánljuk a workshopot azoknak, akiknek nincs sok idejük mászni, de azért szeretnének fejlődni; illetve azoknak, akiknek sok idejük van, viszont a maximális teljesítményt szeretnék elérni.

 A workshop tervezett programja:

  1. Edzéstervezésről általánosságban, alapfogalmak
  2. Hogyan álljunk hozzá az edzésünk megtervezéséhez?
  3. Buktatók és kulcspontok
  4. Egy példa edzésterv bemutatása
  5. Kérdések és válaszok (Q&A)

 Az alkalom teljesen elméleti jellegű, mászni, edzeni ezúttal nem fogunk.

Az alkalom nagyjából 2 órát vesz igénybe, az elhangzottakat digitális jegyzet formájában is elérhetővé tesszük.

 Jelentkezés: https://smartbeta.hu/maszo-edzesterv-keszites/

A workshop ára 10.000 Ft.-, utalással fizetve, amely ár a belépőt nem tartalmazza.