Tartásjavító falmászás

Kedves Érdeklődők!

Ismét elindultak tartásjavító falmászó óráink a Gravity Boulderben nem csak gyerekeknek! Az órákat Brutyó Zsófi gyógytornász fogja tartani az alábbi időpontokban:

  • Kedd 16 és 17 óra: 12-16 éves korig
  • Péntek 16 óra: 12-16 évesek
  • Péntek 17 óra: kifejezetten gerincferdüléses gyerekeknek (12-16 év)
  • Kedd és Péntek 18 óra: felnőtt csoport

A gyerek csoportokba főként azoknak a fiataloknak (12 éves kortól) a jelentkezését várjuk, akik már egy ideje gyógytornáznak, és ezt szeretnék megerősíteni, kiegészíteni falmászással is! Felnőtteknél a tartásjavító falmászás remekül ellensúlyozza az ülőmunka káros hatásait

Az órák árai a következőképpen alakulnak:

  • Diák: 6500 Ft
  • Felnőtt: 7100 Ft

Ezen kívül egyéni órákra is van lehetőség előzetes egyeztetés után, ennek ára: 17000 Ft/ 50 perc.

Az ár tartalmazza a foglalkozáson való részvételt, viszont a cipő bérlésének árát nem, és ha szeretnél még utána külön mászni, azt egy 1000 Ft-os kiegészítő jeggyel teheted meg. A foglalkozásokon maximum 5 fő vehet részt, előre szükséges feljelentkezni.

További infók Zsófinál emailben, addig is ismerkedjetek meg vele! Email: brutyo.zsofia.gyogytornasz@gmail.com!

„Brutyó Zsófi vagyok, 2018 júniusában végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász – fizioterapeuta szakirányon. Szakmai tapasztalataim gyűjtését a gyermekgyógyászat területén kezdtem, majd az Onkológiai Intézetben töltöttem el közel 3 évet, mialatt több magánrendelőben is dolgoztam szabadidőmben. Jelenleg egyéni vállalkozó gyógytornász vagyok. Fontos számomra a folyamatos tanulás, így rendszeresen járok szakmai tanfolyamokra tudásom bővítése érdekében. A gerinc mindig is egy kiemelten kedvenc témám volt a gyógytornán belül, így igyekszem erre a területre nagy hangsúlyt fektetni. 2019-ben végeztem el egy különleges tanfolyamot, melynek során megtanulhattam a tartásjavító mászóóra alapjait, ezen kívül 2020-ban elvégeztem a Schroth tanfolyamot (gerincferdülés kezelése), és a McKenzie A kurzusát (akut lumbális panaszok kezelése) is. Mindig is szerettem a sportokat gyógytornász szemmel közelebbről is megvizsgálni, és a falmászás éppen ezért ragadott magával, mert rengeteg kreatív lehetőséget látok benne szakemberként, ezen kívül pedig egy motiváló mozgásforma, mellyel hatékonyan erősíthetjük a gyengült hát- és törzsizmokat is, de valamennyi izmunkat átmozgatja a mászás, ezáltal kiválóan adaptálható a gerinc ortopédiai eltéréseire. Óráimat igyekszem fasciális szemlélettel tartani, mert hiszem, hogy e nélkül nem létezik teljes rehabilitáció.”