ELTE kredites mászás

A tárgyat az Gravity Boulder Bár által meghirdetett egyetemi mászóedzések keretén belül lehet teljesíteni. Az edzés időpontokról ezen a linken tájékozódhatsz!

Lehetőség van kezdő és haladó edzésekre jelentkezni, illetve igény szerint heti egy vagy több alkalmon részt venni.  

Edzésdíj:
Heti 1 edzés 36.000 forintba kerül, heti 2 edzés 60.000, amit az alábbiak szerint kell megfizetned (csak akkor kell így ha NEPTUN-ban felvetted a Falmászás tárgyat!!!):

A kurzus díját 3 részletben kell befizetnetek. Az első héten, az első edzéseden a részvételi díj harmadát kell kifizessétek! A második részletet (szintén a képzési díj harmada), október 21-ig kell hogy rendezzétek. A hátralévő összeget pedig december 9-ig kell kiegyenlíteni! Amennyiben ezt nem teszed meg akkor az edzésidőpontról törlünk kell.

Amennyiben ezt nem teszed meg akkor az edzésidőpontról törlünk.

Ezen felül 6000 forintot az ELTE gyűjtőszámlájára kell elutalnod. Erről NEPTUN-on keresztül fogtok kapni egy értesítést is.

Jelentkezni ezen a Gravity Boulder Bár felhasználói felületén belül, az “Napközbeni boulder kurzus” (Univesity classes) fülön lehet.

Figyelem, minden edzésidőpontra létszámlimit van, érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Teljesítés feltételei:  A 16 edzéshétből legalább 10-et teljesítenetek kell! A rendszer csak azt az edzést igazolja ami részt is vettél a minimális edzés igazolt teljesítése esetén jár csak a tárgyért járó kredit!

További kérdés esetén a edzésekért felelős oktatót keressétek (egyetemiedzes@gravitybudapest.com)!